ALTE DOUĂ LOCURI DE JOACĂ MODERNIZATE ÎN MUNICIPIU. ÎN TOTAL VOR FI 40

ALTE DOUĂ LOCURI DE JOACĂ MODERNIZATE ÎN MUNICIPIU. ÎN TOTAL VOR FI 40

În luna august a fost inaugurat primul loc de joacă construit de actuala administraţie în parteneriat cu societatea de salubritate pe strada Caraiman. Seria acestor acţiuni a continuat, astfel că în aceste zile au fost finalizate alte două astfel de locuri de joacă dotate cu aparate moderne şi cu covor din tartan. În următoarea perioadă societatea de salubritate promite că alte 12 locuri de joacă vor fi modernizate în municipiul Buzău.

joaca 2Împrejmuite cu gard multicolor, pavate cu tartan şi dotate cu tobogane, leagăne şi balansoare. Aşa arată locurile de joacă amenajate recent în municipiul Buzău. Primul a fost cel de pe strada Caraiman, iar acum au fost finalizate încă două, unul pe Bulevardul 1 decembrie, iar celălalt în spatele blocurilor de pe Bulevardul Unirii.

Pe de o parte, societatea de salubritate împreună cu primăria vin în sprijinul copiilor şi al părinţilor, iar pe de altă parte se doreşte promovarea unui mediu curat şi frumos. În total, Rer Ecologic va moderniza 15 locuri de joacă în municipiul Buzău.

După ce societatea de salubritate va termina cele 15 locuri de joacă, municipalitatea va continua şi va moderniza până la 40 de astfel de locaţii în municipiul Buzău. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…