ALEGERI ÎN SIGURANŢĂ. CONDUCEREA PREFECTURII A LUAT TOATE MĂSURILE

ALEGERI ÎN SIGURANŢĂ. CONDUCEREA PREFECTURII A LUAT TOATE MĂSURILE

Doar o zi ne mai desparte de duminica alegerilor locale. Pentru ca totul să se desfăşoare fără incidente, reprezentanţii Prefecturii au luat toate măsurile din timp. Toate buletinele de vot au ajuns în judeţul Buzău, secţiile de votare au fost pregătite, iar membrii comisiilor au fost instruiţi.

saci buletine 1Reprezentanţii Prefecturii Buzău au avut ca sarcină buna desfăşurare  a alegerilor locale. Cea mai importantă problemă a fost cea a buletinelor de vot care au ajuns deja la Buzău, iar până mâine vor fi şi distrubuite.

Reprezentantii Prefecturii s-au ocupat şi ca secţiile de votare să fie amenajate corespunzător şi să fie dotate cu toate utilităţile necesare.

Conducerea Prefecturii Buzău dă asigurări că în acest an nu se vor mai crea aglomerările din anii trecuţi, iar preşedinţii secţiilor nu vor mai fi nevoiţi să petreacă toată noaptea de dumincă spre luni în faţa Casei Albe.

Tot pentru ca procesul de vot să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, buzoienii care nu se pot deplasa sunt rugaţi ca până sâmbătă seara să depună, la secţiile de votare de care aparţin, cereri pentru urna mobilă.

(Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…