AJUTOR PENTRU OAMENII CARE SUFERĂ DE FOAME. CRUCEA ROŞIE ROAGĂ BUZOIENII SĂ DONEZE PENTRU „BANCA DE ALIMENTE”

AJUTOR PENTRU OAMENII CARE SUFERĂ DE FOAME. CRUCEA ROŞIE ROAGĂ BUZOIENII SĂ DONEZE PENTRU „BANCA DE ALIMENTE”

Într-o societatea împărţită din ce în ce mai evident între bogaţi şi săraci şi în care opulenţa celor cu bani devine tot mai agresivă, există persoane care nu îşi pot procura hrana zilnică.

BANCA DE ALIMENTEPentru a veni în sprijinul lor şi pentru a le alina suferinţele, Crucea Roşie a iniţiat proiectul Banca de alimente.

Orice persoană, printr-un gest simplu, poate veni în sprijinul celor dezavantajaţi şi poate dona alimente greu perisabile sau bani la punctele deschise în unele dintre marile centre comerciale urbane.

Astăzi, la Buzău, proiectul Banca de alimente s-a extins ca urmare a alăturării, ca partener, a încă unui cunoscut supermarket.

Voluntarii Crucii Roşii Buzău, au fost prezenţi în centrul comercial, îndemnându-i pe cumpărători să doneze alimente de bază, conserve, paste făinoase, dulciuri, hrană pentru bebeluşi ori alte produse greu perisabile pentru concetăţenii lor care suferă de foame.

Pentru că această activitate se desfăşoară în preajma Zilei Mondiale a Sănătăţii, voluntarii Crucii Roşii Buzău au măsurat tensiunea arterială şi au oferit sfaturi pentru menţinerea unui stil de viaţă sănătos.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…