AGREMENT ÎN SIGURANŢĂ. SALVAMARI ŞI ASISTENTE, LA ŞTRAND ŞI ÎN CRÎNG

AGREMENT ÎN SIGURANŢĂ. SALVAMARI ŞI ASISTENTE, LA ŞTRAND ŞI ÎN CRÎNG

Siguranţa buzoienilor veniţi la distracţie pe lacurile de agrement din oraş şi la ştrand va fi asigurată, începând din această vară, de salvamari şi asistente medicale specializate. Dacă anul trecut, administraţia parcurilor a apelat la personal de la Crucea Rosie, siguranţa în această vară va fi asigurată de angajaţi ai Urbis Serv.

STRANDBazinele ştrandului dar şi lacurile de agrement din Crâng şi Parcul Tineretului vor fi păzite, pe toată perioada sezonului estival, de salvamari specializaţi şi asistente medicale.

Conducerea Urbis Serv, societatea care administrează parcurile buzoiene, a decis să ia această măsură, pentru evitarea oricărui accident. De altfel, prin lege, toate centrele de agrement ar trebui să beneficieze de serviciul unor salvatori din apă.

Spre deosebire de anul trecut, când personalul a fost angajat printr-un contract cu Crucea Roşie, anul acesta, salvamarii vor fi chiar angajaţi ai Urbis Serv. Numai asistenţa medicală va fi asigurată de Crucea Roşie.

Salvamarii vor fi prezenti în incinta ştrandului dar şi pe lacurile de agrement din parcurile Tineretului şi Crâng. Măsurile de securitate sunt intensificate şi din cauza tragediei care a avut loc în 2013, cînd un tânăr nevăzător s-a înecat la ştrand.

Anul trecut, primul în care au fost introduse aceste măsuri suplimentare de siguranţă, au fost achiziţionaţi şi colaci şi veste de salvare, dispozitive obligatorii pentru cei care vor să iasă la plimbare cu barca.

(Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:

Un comentariu la: “AGREMENT ÎN SIGURANŢĂ. SALVAMARI ŞI ASISTENTE, LA ŞTRAND ŞI ÎN CRÎNG

  1. Daaa și se vor scalda in ștrand alături de broaște și persoanele de etnie romă care intră îmbrăcate cu haine cu tot și cu șamponul la sub brat …penibil circul făcut de cei care administrează ștrandul

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…