ACEST BĂIAT DIN VERNEŞTI (ZOREŞTI) A DISPĂRUT DE ACASĂ. DACĂ ÎL VEDEŢI SUNAŢI LA 112

ACEST BĂIAT DIN VERNEŞTI (ZOREŞTI) A DISPĂRUT DE ACASĂ. DACĂ ÎL VEDEŢI SUNAŢI LA 112

DISPARUTPoliţiştii buzoieni desfăşoară activităţi pentru găsirea unui minor în vârstă de 12 ani care a plecat de la domiciliu în urmă cu mult de două săptămâni.

 Miercuri, în jurul orei 12.00, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Verneşti au fost sesizaţi de către un bărbat din satul Zoreşti cu privire la faptul că fiul său, NISTOR MARIAN-MĂDĂLIN, în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliu din data de 23 iulie a.c. şi nu s-a mai întors.

                   Minorul obişnuia să plece de la domiciliu şi să se întoarcă după câteva zile, astfel că părinţii nu au sesizat poliţia până în această zi.

                   Imediat după primirea sesizării, au fost declanşate activităţile specifice unor astfel de situaţii, la faţa locului deplasându-se echipa operativă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Secţiei 4 poliţie rurală Buzău.

Poliţiştii au efectuat verificări atât pe raza comunei Verneşti, cât şi în comunele limitrofe şi au stabilit că NISTOR MARIAN-MĂDĂLIN a fost văzut ultima dată în urmă cu o săptămână, pe raza satului Zoreşti.

    Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău – Serviciul de Investigaţii Criminale continuă cercetările în vederea găsirii minorului.

               Semnalmente: un metru înălţime, astenic, păr blond, tuns scurt, ochi căprui, fără semne particulare.

În ziua în care a plecat de acasă era îmbrăcat cu un tricou cu mânecă scurtă de culoare albastru închis, pantalon scurt de culoare albastru deschis şi era încălţat cu papuci din plastic.

  Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea minorului NISTOR MARIAN-MĂDĂLIN sunt rugate să contacteze imediat cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…