A APĂRUT NOUL NUMĂR AL SĂPTĂMÂNALULUI „VIAŢA BUZĂULUI”. IATĂ TITLURILE EDIŢIEI

A APĂRUT NOUL NUMĂR AL SĂPTĂMÂNALULUI „VIAŢA BUZĂULUI”. IATĂ TITLURILE EDIŢIEI

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

VIATA BZ 30.05.14Noua alianţă de dreapta tulbură apele la Buzău. Am făcut calculele regrupărilor consilierilor judeţeni şi locali, iar pentru pesedişti ar putea urma o perioadă dificilă.

Aflaţi cum poate alianţa PNL – PDL să trimită PSD-ul în opoziţie (1, 13) şi cine este creditat ca viitor candidat al social democraţilor la şefia Consiliului Judeţean (3)

Buzoienii au motiv de îngrijorare: microbul spitalelor este prezent şi în cea mai mare unitate din judeţ. Citiţi câte cazuri s-au înregistrat şi cât de periculoasă este bacteria (2).

Un preşedinte de asociaţie a ridicat un altar apei murdare, iar luna viitoare consilierii locali vor dezbate un proiect care poate rezolva problema (2). Edilul Buzăului revine cu promisiunea că şi elevii de la ţară care învaţă în oraş vor avea transport gratuit in municipiu (3). Cititorii mai află unde se mai asfaltează în oraş şi ce priorităţi are Primăria (8).

Viaţa Buzăului a produs dovada că pe terenurile de sport ale şcolilor, după modernizare, se mai poate juca doar fotbal. Se reia întrebarea: Ce vor face fetele la ora de sport? (13) Din sportul de performanţă, aflaţi ce probleme are Gloria, iar handbalistele buzoience se pregatesc de barajul de promovare (13).

Sub titlul Porţi deschise la Hasdeu, în paginile 18-19 sunt prezentate activităţile organizate de liceeni, aşa cum s-au întipărit ele în memoria participanţilor şi a aparatului de fotografiat.

Dintre titlurile ediţiei, amintim „Poştaşii au bătut palma cu Guvernul” (9) şi „Vila Albatros se apropie de inaugurare” (20).

Viaţa Buzăului publică articole de medicină naturistă (12), anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante (14 – 17)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…