NOUL NUMĂR DIN VIAŢA BUZĂULUI, E DE AZI LA CHIOŞCURI. IATĂ CE PUTEŢI CITI

NOUL NUMĂR DIN VIAŢA BUZĂULUI, E DE AZI LA CHIOŞCURI. IATĂ CE PUTEŢI CITI

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 21 feb

A cumpărat brânză care nu era brânză. O buzoiancă reclamă produsele din piaţa de lactate. Citiţi despre păţania unei cumpărătoare, o păcăleală căreia îi putem cădea victime oricare dintre noi. (pag 1, 11) Alţi cumpărători, alte păcăleli, de data aceasta on-line. Amănunte aflaţi de la şeful OPC Buzău (11)

În săptămâna care se încheie trei copii au tâlhărit un orb (2), o ţigară cu etnobotanice a lăsat inconştienţi trei elevi (3), iar Tăriceanu a scăpat basma curată desi a provocat un accident la Buzau (5).

În acestă ediţie, Viaţa Buzăului vă prezintă o învingătoare: o elevă se luptă cu urmările unui groaznic accident, reînvaţă să vorbească, să meargă fără a renunţa la studii (9). Buzoienii mai află că din acest an vor fi invitaţi la un control medical preventiv (9) şi cum se împarte bugetul judeţului (10).

Hasdeienii semnalează capcanele vorbirii la modă, care transformă limba maternă în kitsch (18).

Dintre titluri, mai amintim „Reşedinţe fictive ale odraslelor, pentru o şcoală mai bună” (3) şi „Gimnaziul de la Hasdeu, primul din ţară” (10).

Ştirile sportive prezintă vizitele lui Gică Popescu la Buzău, rezultatele Gloriei în amicale şi noile condiţii de infrastructură pe care AJF le impune echipelor din judeţ (19).

Viaţa Buzăului mai publică articole de medicină naturistă (12-13), anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante (14 – 17)

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…