Individ cu afecțiuni psihice, „hoț de serviciu”. Ieri, tânărul a furat un smartphone de față cu vânzătorul

Individ cu afecțiuni psihice, „hoț de serviciu”. Ieri, tânărul a furat un smartphone de față cu vânzătorul

Un individ a furat un smartphone dintr-un magazin, de față cu un angajat și mai mulți clienți. Incidentul s-a produs ieri, în jurul orei 12.00, la un magazin de telefoane mobile din centrul municipiului Buzău.

Toată scena a fost surprinsă de o cameră de supraveghere a magazinului. Fără nicio jenă față de martorii de lângă el, bărbatul vrea să smulgă telefonul de pe standul de prezentare. Mai mult, individul încercă să rupă cu dinții cablul de prindere. Vânzătorul îi atrage atenția să lase telefonul, însă hoțul este foarte hotărât să obțină prada. El trage cu toată forța de cablu, rupându-l cu tot cu dispozitivul antifurt, după care părăsește spațiul comercial.

Polițiștii buzoieni au ajuns la locul infracțiunii, în urma unui apel la 112. Ei au intrat în posesia imaginilor surprinse de camera de supraveghere și, în câteva ore, au reușit să dea de urma hoțului.

Oamenii legii au descoperit că individul, un buzoian de 26 de ani, mai fusese reclamat, în aceeași zi, pentru furtul unor obiecte din alte două magazine.

Individul este cunoscut în oraș pentru furturile din magazine, dar de fiecare dată nu răspunde în fața legii, pe fondul faptului că este diagnosticat cu afecțiuni psihice care îi afectează discernământul.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și