Incident pe B-dul Unirii. Femeie din Buzău, rănită după ce a căzut în autobuz

Incident pe B-dul Unirii. Femeie din Buzău, rănită după ce a căzut în autobuz

Momente de panică, ieri, într-un autobuz de călători! O femeie s-a ales cu mai multe răni după ce s-a împiedicat și a căzut. Incidentul s-a petrecut pe traseul 11, când mijlocul de transport circula pe B-dul Unirii. La fața locului a ajuns și un echipaj al Poliției Rutiere, pentru cercetări.

Evenimentul s-a produs ieri dimineață, pe B-dul Unirii din Buzău. În timp ce se afla în autobuzul de pe linia 11, o femeie de 68 de ani, din municipiul Buzău, s-a împiedicat și a căzut, probabil în urma unei manevre de evitare făcută de șoferul autobuzului. Câțiva pasageri i-au cerut șoferului să oprească, pentru ca femeia să poată primi îngrijiri medicale. Autobuzul a oprit în stația de la Km 0. Un pasager a sunat la 112 iar la fața locului a sosit imediat un echipaj de la Ambulanță.

Deoarece nu a suferit răni grave, victima a refuzat să meargă la spital, pentru îngrijiri suplimentare.
Incidentul s-a produs când autobuzul era în mișcare, așa că la fața locului a ajuns și un echipaj de Poliție Rutieră, care a efectuat cercetări.

Audiată de oamenii legii, femeia le-a declarat polițiștilor că șoferul autobuzului nu se face responsabil pentru incident și că vina este doar a sa, deoarece nu s-a ținut de una dintre barele mijlocului de transport, în momentul producerii evenimentului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și