Publicat la: 28.02.2017. 19:38 / 8.830 views

INCIDENT LA SPITALUL SĂPOCA. UN PACIENT ŞI-A TĂIAT GÂTUL

O nouă anchetă la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca, la nici patru luni după ce criminalul Marian Trandaf a evadat din spital, fiind ulterior găsit mort într-o pădure. De astă dată, un pacient internat în secţia exterioară Ojasca, aflat sub incidenţa măsurilor de siguranţă prevăzute de Codul Penal, a încercat să-şi taie gâtul cu un cutter. Intervenţia promptă a medicilor a făcut ca acesta să poată fi salvat.

sapoca 2Bărbatul de 36 de ani se afla într-un salon împreună cu alţi 5 bolnavi. La un moment dat, a scos un cutter şi s-a tăiat la gât. Bărbatul a fost preluat rapid de cadrele medicale de la Ojasca, i-a fost suturată rana, apoi a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţa Buzău.

Conducerea Spitalului de Neuropsihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca a demarat o anchetă şi urmează să stabilească cine se face vinovat de acest incident şi cum a ajuns lama în posesia bolnavului. Nu se scapă, însă, din vedere faptul că la Spitalul Săpoca este o mare lipsă de personal.

Bărbatul este din Brăila şi este acuzat de omor. În urmă cu câţiva ani şi-a omorât un coleg din centrul în care era internat în oraşul natal. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!