Incident la concertul „Direcția 5” de la Buzău. S-a declanșat alarma de incendiu în timpul spectacolului

Incident la concertul „Direcția 5” de la Buzău. S-a declanșat alarma de incendiu în timpul spectacolului

Concertul de ieri seară, al formației Direcția 5, a avut parte de un moment mai puțin plăcut. La începutul spectacolului de la Buzău, care a avut loc în Sala mare a Consiliului Județean, timp de peste 15 minute, melodiile interpretate de membrii trupei au fost însoțite de un sunet puternic de alarmă.  

Momentul a creat o oarecare stare de îngrijorare, atât pentru publicul prezent în sală, dar și pentru artiști.

Unii dintre spectatori au fost chiar la un pas să părăseasca sala, de teama unui incendiu, însă situația s-a calmat în momentul în care Marian Ionescu, liderul  trupei, a anunțat că sunetul de alarmă este provenit de la detectorul de incendiu al sălii, care s-a activat în momentul când, la debutul concertului, pe scenă s-a degajat o perdea de fum, efect scenic des întâlnit la asemenea evenimente.

Alarma a încetat să mai sune în momentul în care sistemul de aerisire a sălii a degajat tot fumul iar concertul „Direcția 5” a continuat încă o oră și jumătate, spre bucuria sutelor de fani prezenți. 

Evenimentul de la Buzău a fost primul concert din turneul naţional de promovare a viitorului album – „Senzitiv”. Trupa Direcția 5 a cântat piese deja cunoscute, dar și cântece de pe discul „Senzitiv”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și