ÎNCEPUT DE FOC, PENTRU GLORIA, ÎN PLAY-OFF. Corvinul, Mioveni  și Șelimbăr, în primele trei etape

ÎNCEPUT DE FOC, PENTRU GLORIA, ÎN PLAY-OFF. Corvinul, Mioveni  și Șelimbăr, în primele trei etape

Program dificil, pentur Gloria, în startul play-off-ului. Buzoienii vor disputa primeel două partide în deplasare, împotriva celor de la Corvinul și Mioveni. În cea de-a treia etapă, în Crâng vine liderul, CSC Șelimbăr.

Procedura de stabilire a programului de disputare a play-off-ului a fost făcută pe baza Tabelei Berger, pentru cele șase echipe din plutonul fruntaș. Extragerea s-a efectuat în ordinea clasării la finalul sezonului regular. Gloria va debuta în acest sezon de play-off pe 30 martie, în deplasare, împotriva celor de la Corvinul Hunedoara, urmând ca în etapa a II-a să joace tot “afară”, la Mioveni, pe 2 aprilie. Primul meci pe teren propriu este programat pe 10 aprilie, cu CSC Șelimbăr.

Etapa 1: 30 martie 2024

Unirea Slobozia – CS Mioveni
FK Miercurea Ciuc – CSC Șelimbăr
Corvinul Hunedoara – Gloria Buzău

Etapa 2: 6 aprilie 2024

CS Mioveni – Gloria Buzău
CSC Șelimbăr – Corvinul Hunedoara
Unirea Slobozia – FK Miercurea Ciuc

Etapa 3: 10 aprilie 2024

FK Miercurea Ciuc – CS Mioveni
Corvinul Hunedoara – Unirea Slobozia
Gloria Buzău – CSC Șelimbăr

Etapa 4: 13 aprilie 2024

CS Mioveni – CSC Șelimbăr
Unirea Slobozia – Gloria Buzău
FK Miercurea Ciuc – Corvinul Hunedoara

Etapa 5: 20 aprilie 2024

Corvinul Hunedoara – CS Mioveni
Gloria Buzău – FK Miercurea Ciuc
CSC Șelimbăr – Unirea Slobozia

În runda a patra, programată pe 13 aprilie, roș-albaștrii vor merge la Slobozia, în fieful fostului tehnician de la Buzău, Adrian Mihalcea. Al cincilea meci se va juca în Crâng, contra celor de la Csikszereda.

Returul va debuta pe 24 aprilie, urmând ca ultima rundă să se joace pe 11 mai. Barajul de menținere/promovare este programat pe 19 și 25 mai,

La finalul play-off-ului, primele două clasate ar promova, în mod normal, în Superligă. Cum CSC Șelimbăr și Corvnul, echipe de drept public, nu pot accede în primul eșalon, va fi alcătuit un clasament în 4, între Unirea Slobozia, Gloria, Csikszereda și Mioveni. Dintre acestea, cluburile clasate pe 3 și 4 vor merge la baraj, împotriva celor clasate pe 7, respectiv 8, din play-out-ul primei ligi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și