Publicat la: 02.12.2019. 20:14 / 624 views

ÎNCEP LUCRĂRILE LA BLOCUL PENTRU MEDICI. S-AU DEMARAT PROCEDURILE ȘI PENTRU NOUA JUDECĂTORIE

O veste bună vine dinspre Consiliul Județean. În primăvara anului viitor vor începe lucrările de construcție a blocului de locuințe pentru medici. De asemenea, pentru noua judecătorie au fost demarate procedurile de către Ministerul Justiției. Ambele construcții se vor ridica pe terenul fostei maternități.

Still1202_00003  Still1202_00002

În ultima perioadă, buzoienii au tot întrebat de ce nu încep lucrările pe terenul fostei maternități. Răspunsul a venit de la președintele Consiliului Județean care a anunțat că Ministerul Justiției, pe partea de teren pe care va fi construită noua judecătorie, a demarat deja demersurile. De asemenea, la începutul anului viitor vor demara lucrările și pentru blocul de locuințe promis de Consiliul Județean.

Noile locuințe vor fi atribuite medicilor care aleg să vină să profeseze la spitalele din Buzău, însă nu au unde să locuiască.

Noile vești contrazic total zvonurile potrivit cărora Consiliul Județean ar fi încercat să înstrăineze terenul fostei maternități.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!