Publicat la: 22.11.2019. 19:19 / 432 views

INCENDIUL DIN DOROBANŢI NU A FOST UN ACCIDENT. UN OM AL STRĂZII ÎŞI PETRECEA TIMPUL ÎN CASA PĂRĂSITĂ

A fost haos aseară, preţ de aproape o oră, în cartierul buzoian Dorobanţi. Fum, flăcări, pompieri, poliţişti, străzi blocate, jandarmi şi  îngrijorare, mai ales din partea pieţarilor. Casa care a ars ca o torţă este practic lipită de hala în care funcţionează piaţa şi cu toţii s-au temut ca incendiul să nu se extindă. Potrivit oamenilor din zonă, imediat după izbucnirea incendiului, un om al străzii a fost văzut ieşind din locuinţa părăsită.

incendiu piata dorobantiUn incendiu puternic a izbucnit ieri dupa-amiaza, chiar langa Piata Dorobanti. Imobilul lipit de hala pietei a fost cuprins de flacari, amenintand sa se extinda si catre constructia ce adaposteste tarabele. Interventia rapida a pompierilor a impiedicat propagarea flacarilor catre imobilele din vecinatate. Incendiul a fost observat, din fericire, în timp util, chiar de omul de serviciu al Pieţei Dorobanţi. Bărbatul a alertat imediat pompierii, apoi i-a avertizat pe pieţari despre pericol. Apoi, omul a mers şi în imobilul în care se manifesta incendiul, pentru a vedea dacă nu cumva este vreo persoană înăuntru. În casa părăsită de lângă Piaţa Dorobanţi traieste, de câteva luni, un om al străzii, iar precupeţii înaintează ipoteza că incendiul s-a produs din vina acestuia.

La scurt timp după stingerea incendiului s-a demarat o anchetă, iar surse din rândul anchetatorilor spun că un fost absolvent de Hasdeu, ajuns om al străzii, a provocat incendiul. După ce a părăsit Adăpostul Social acesta îşi amenajase în casa părăsită o cameră în care să doarmă.

Potrivit martorilor, imediat după izbucnirea incendiului, bărbatul a fost văzut părăsind casa. Poliţiştii urmează să stabilească dacă omul străzii a pus foc intenţionat, sau gunoaiele pe care le folosea pentru a se încălzi s-au aprins şi focul nu a mai putut fi controlat. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!