Publicat la: 25.02.2019. 18:06 / 670 views

INCENDIU VIOLENT LA BRĂEȘTI. A ARS CĂMINUL CULTURAL

Cincizeci de copii de la școala din satul Brătilești, comuna Brăești, au fost evacuați din clase,  după ce căminul cultural din imediata vecinătate  a luat foc. Incendiul a mistuit clădirea care abia fusese renovată iar flăcările puteau să cuprindă și corpul școlii.

INCENDIU BRATILESTILa fața locului au fost dislocate 8 autospeciale ISU, dintre care 4 de stingere, 1 de intervenție la înălțime, 2  autospeciale de primă intervenție și comandă și 1 autospecială a Grupei Operative, în total acționând peste 25 de pompieri.

În sprijinul pompierilor  au sărit și localnicii, aceștia stropind cu apă pereții unității de învățămînt, pentru a evita propagarea flăcărilor către școală. Înainte de intervenția pompierilor, oamenii din sat au făcut un lanț uman, dînd găleți cu apă, pentru a încerca să diminueze pagubele.  Din păcate, căminul cultural a ars în întregime.

Potrivit edilului șef al comunei, clădirea căminului cultural era asigurată.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!