INCENDIU LA UN PARC AUTO DIN VERNEŞTI. ZECI DE MAŞINI MISTUITE DE FLĂCĂRI

INCENDIU LA UN PARC AUTO DIN VERNEŞTI. ZECI DE MAŞINI MISTUITE DE FLĂCĂRI

Un puternic incendiu a izbucnit, astăzi, în curtea unui parc de dezmembrări auto de pe raza localităţii buzoiene Verneşti. Zeci de maşini abandonate s-au făcut scrum, degajând un fum gros, care s-a văzut şi din oraş.

incendiu 2 masini strivite

Alarma s-a dat în jurul prânzului, atunci când angajaţii parcului au zărit fum ieşind dintr-o caroserie. Oamenii au sunat imediat la 112, însă, până la venirea pompierilor, flăcările s-au extins la celelalte maşini.

ISU Buzău a trimis în teren şase autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Pompierii au luptat cu flăcările mai bine de două ceasuri. La ora 15:00, incendiul scăzuse în intensitate, intervenţia apropiindu-se de final.

Potrivit reprezentanţilor ISU Buzău, în acest moment este prematur ca cineva să se pronunţe asupra cauzei incendiului. Este posibil ca focul să fi pornit de la un incendiu de vegetaţie din apropiere, însă pompierii nu exclud nicio variantă.

Reprezentanţii parcului auto spun că incendiul nu s-a produs din neglijenţa angajaţilor, deoarece când au izbucnit flăcările nu se lucra în incintă. Pe cale de consecinţă, ipoteza că incendiul ar fi pornit de la o scânteie generată de aparate de taiat sau sudură este puţin probabilă

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. În incendiu au ars câteva zeci de epave, însă flăcările nu au ajuns şi la intrarea în parc, acolo unde se aflau birourile şi service-ul auto. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și