Publicat la: 14.12.2017. 19:25 / 886 views

INCENDIU LA ŞCOALA BREAZA. A ARS MAGAZIA CU LEMNE

În prag de iarnă, Şcoala Generală din comuna buzoiană Breaza a rămas fără lemne. Asta pentru că magazia în care erau depozitate a fost mistuită de flăcări. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere, iar lupta cu flăcările a durat mai bine de trei ore.

incendiu scoala breaza 1Alarma a fost dată seara trecută în jurul orei 19.00. Femeia de serviciu a şcolii a fost cea care a văzut flăcări ieşind din magazia de lemne şi a anunţat pompierii. Primii care au intervenit au fost oamenii din sat.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere şi au reuşit să localizeze repede incendiul.

Din fericire, la ora aceea în incinta şcolii nu se afla nimeni. În magazia distrusă de flăcări se aflau depozitate lemnele de foc pentru întreaga iarnă: aproape 50 de metri cubi.

Pompierii urmează acum să facă o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza izbucnirii incendiului. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!