Publicat la: 24.04.2020. 17:58 / 883 views

ÎNCĂ UN TIR CU AJUTOARE DE LA CRUCEA ROŞIE. ÎN MARE PARTE, DIRECŢIONATE CĂTRE SPITALE

Încă un tir încărcat cu ajutoare de la Crucea Roşie a ajuns în această dimineaţă la Buzău. Echipa filialei locale a şi distribuit o bună parte din bunuri destinate personalului medical din unităţile buzoiene.

crucea rosie 2 crucea rosie

În această dimineaţă, la sediul Crucii Roşii Buzău, a ajuns un tir încărcat cu mai multe materiale necesare în lupta împotriva Covid-19.

Pentru că a fost nevoită să se adapteze regulilor din perioada stării de urgenţă, Crucea Roşie Buzău lucrează cu o echipă restrânsă, cu mai puţini voluntari, dar foarte activi şi inimoşi. Unul dintre ei este medicul Mădălina Munteanu, care profesează în continuare la cabinetul stomatologic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă iar în timpul liber se alătură echipei de la Crucea Roşie.

Printre voluntari se află şi preşedintele Societăţii Exploratorilor, o asociaţie sportivă din Buzău. Carol Georgescu este încântat că poate ajuta în campaniile umanitare derulate de Crucea Roşie.

Pe lângă sprijinul acrodat personalului medical din unităţile spitaliceşti din judeţ, echipa de la Crucea Roşie Buzău şi-a continuat activitatea caritabilă pentru familiile nevoiaşe, afectate de pandemia de Covid-19 sau aflate în permanentă nevoie de ajutor. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!