Publicat la: 28.07.2020. 18:24 / 627 views

ÎNCĂ UN TEST NEGATIV! REVENIRE ÎN LOT. LIVRINIKJ A RELUAT ANTRENAMENTELE CU GLORIA

Depistată pozitiv cu coronavirus la începutul lunii, handbalista Elena Livrinikj, în vârstă de 25 de ani, din Macedonia, a revenit în lotul SCM Gloria Buzău. După ce a obținut un al doilea test negativ, sportiva s-a alăturat echipei și a reînceput antrenamentele.

elena livriniky„Sport Club Municipal Gloria Buzău dorește să informeze iubitorii handbalului buzoian despre faptul că sportiva clubului nostru, depistată inițial pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2, a efectuat o a doua retestare, în urma căreia rezultatul a fost negativ. Ca urmare a acestei vești bune, sportiva s-a reintegrat în colectivitate și a reluat cu succes antrenamentele.” , a anunțat conducerea clubului din Crâng, în această dimineață.

Reamintim că, începând cu data de 22 iunie, Direcția de Sănătate Publică Buzău a dispus instituirea măsurii de izolare la domiciliu pentru 14 zile și înregistrarea sportivei în evidența DSP Buzău, după ce jucătoarea a venit dintr-o țară străină.

În acest interval, sportiva a fost permanent monitorizată de către autoritățile locale și DSP Buzău. După încheierea măsurii de izolare, în data de 6 iulie 2020, handbalista a efectuat testul pentru SARS-CoV-2, rezultatul fiind pozitiv.

Elena Livrinikj a fost retestată în data de 13 iulie, iar rezultatul a fost negativ, însă a mai fost nevoită să stea departe de echipă, în așteptarea nou test negativ, pentru a reveni la antrenamente. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!