Publicat la: 08.04.2019. 21:10 / 885 views

ÎNCĂ UN PAS CĂTRE „B”, PENTRU GLORIA. BUZOIENII AU BĂTUT ACASĂ, OȚELUL S-A ÎMPIEDICAT IAR

rezultate  gloria pascani 3

Gloria continua galopul de sanatate in seria intai a ligii a treia, cu a sasea victorie consecutiva a returului. Buzoienii s-au impus sambata, acasa, cu CSM Pascani, in timp ce rivala Otelul a reusit doar un egal, 3 la 3, cu AFC Botosani 2. Cu 10 puncte avans, Gloria este ca si promovata in esalonul secund al fotbalului romanesc.

Gloria continuă galopul de sănătate din retur, după ce sîmbătă a obținut cea de-a șasea victorie consecutivă, de la reluarea competiției. Buzoienii s-au impus grație dublei semnate de Chipirliu, în minutele 38 și 50, după ce, surprinzător, la pauză cele două grupări intraseră la cabine la egalitate, 1 la 1.

Băieții lui George Timiș sunt ca și promovați în eșalonul secund, grație faptului că Oțelul s-a împiedicat la Botoșani, 3-3 cu AFC 2. Gruparea de la Dunăre mai are doar șanse teoretice de promovare.

Tot ieri, Metalul a cedat 0 la 3 cu CSM Focșani, în timp ce rîmnicenii au stat. Etapa viitoare, Gloria va juca în Moldova, la Darabani, în timp ce Metalul va primi acasă pe Foresta Suceava. Tot acasă vor juca și rîmnicenii, cu Ceahlăul Piatra Neamț.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!