Publicat la: 19.03.2019. 19:13 / 634 views

ÎNCĂ UN DERBY ÎN SALA SPORTURILOR. DINAMO VINE JOI, PENTRU MECIUL CU HC BUZĂU

După ce au jucat cu CSM Bucureşti în etapa trecută, Lupii Buzăului vor da piept cu încă un nume mare, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi. Joi, de la 18, Dinamo Bucureşti, echipa care a reprezentat handbalul românesc în Champions League, vine la Buzău. Bucureştenii pleacă din postura de favoriţi, mai ales după ce s-au impus, pe rând, în derby-urile cu Potaissa şi Steaua.

voicaHandbaliştii buzoieni vor încerca să-şi depăşească statutul de outsideri, joi, în meciul cu Dinamo Bucureşti. Tehnicianul Eliodor Voica promite spectacol, mai ales după prestaţia excelentă a Lupilor, contra celor de la CSM Bucureşti, când buzoienii au pierdut la un singur gol diferenţă. În pauza de iarnă, HC a jucat două amicale cu Dinamo Bucureşti, chiar în Sala Sporturilor Romeo Iamandi, reuşind chiar să câştige unul dintre cele două meciuri.

Evoluţia buzoienilor în meciul cu Dinamo va constitui un reper pentru Eliodor Voica, în vederea pregătirii partidelor din play-out.

După meciul cu Dinamo, HC va juca în deplasare cu o altă forţă a handbalului românesc, Potaissa Turda. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!