Publicat la: 23.11.2016. 18:54 / 1.032 views

ÎNCĂ UN ACCIDENT, ÎN ZONA HANUL LUI ŢINTĂ. IMPRUDENŢA LA VOLAN ERA SĂ-L COSTE VIAŢA

Încă un accident pe DN2 E85, în zona Hanul lui Ţinta. Imprudenţa şi neatenţia erau să-l coste viaţa pe un  buzoian. A trecut peste axul drumului, încercând să intre în curtea unei societăţi comerciale, nu s-a asigurat corespunzător iar automobilul a fost lovit de o maşină care circula din sens opus. Din impact, maşina buzoianului s-a răsturnat de mai multe ori.

tamponareEvenimentul rutier s-a produs la cinci kilometri de Buzău, către Ploieşti, zonă renumită pentru desele accidente auto. Un buzoian care conducea un SUV Hyundai a virat peste axul drumului, fără să se asigure corespunzător.  Autoturismul şoferului buzoian a fost lovit de un Renault Megane, condus de un bucureştean, care se deplasa regulamentar, din sens opus.

Din impact, maşina de teren s-a răsturnat în afara carsosabilului. Şoferul vinovat, care a scăpat doar cu câteva  zgîrieturi,  şi-a recunoscut vina în faţa poliţiştilor.

Conducătorul auto din Bucureşti a declarat că deşi viteza cu care se deplasa nu era foarte mare, nu a mai avut timp să frâneze şi să evite impactul.

În urma impactului, o femeie de 54 de ani, pasageră în Renault, a fost rănită în zona feţei de airbag. A  fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţe iar acum se află în afara oricărui pericol. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!