Publicat la: 28.12.2017. 19:30 / 2.511 views

ÎNCĂ O VICTIMĂ A IMPRUDENŢEI. UCISĂ DE UN AUTOVEHICUL, ÎN TIMP CE TRAVERSA PRIN LOC NEPERMIS

Accident mortal, aseară, pe DN2 E85, pe raza localităţii Cioranca. O femeie a fost acroşată de un autovehicul în timp ce traversa prin loc nepermis. În ciuda manevrelor de resuscitare, persoana accidentată a decedat la spital.

acc cioranca 1Femeia s-a angajat în traversare, pe DN2 E85, prin loc nepermis şi fără să se asigure în prealabil. Mai mult, spun poliţiştii, nu purta niciun fel de obiect vestimentar reflectorizant, accesoriu care ar fi facut-o mai vizibilă, pentru conducătorii auto. A fost lovită de un SUV care circula pe direcţia Buzău – Urziceni şi accidentată grav. Şoferul, un focşănean de 23 de ani nu a mai avut timp să evite impactul

Femeia a fost preluată de ambulanţă şi transportată de urgenţă la spital, timp în care personalul medical mobil a efectuat menevrele de resuscitare impuse în astfel de situaţii. Din nefericire, doctorii nu au mai putut face mare lucru pentru persoana accidentată, fiind nevoiţi să declare decesul.

Poliţiştii recomandă maximă prudenţă, în această perioadă, atât din partea şoferilor dar şi a pietonilor. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!