Publicat la: 29.10.2020. 19:39 / 511 views

ÎNCĂ O ÎNFRÂNGERE ÎN CRÂNG. GLORIA – CSIKSZEREDA, SCOR 0-1

Gloria Buzău a pierdut din nou pe teren propriu, într-un meci din campionat. Ieri după-amiază, echipa din Crâng s-a văzut învinsă de Csikszereda. Peste două zile, formația buzoiană va juca în deplasare.

faultCu antrenorul Ilie Stan aflat în izolare, după ce a fost depistat cu coronavirus, echipa buzoiană a pierdut pe teren propriu confruntarea cu Csikszereda, într-o partidă restantă din etapa a 7-a a Ligii secunde.

Gloria Buzău nu a reușit să marcheze în Crâng și a cedat la limită în fața ciucanilor. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 62, de Levente Bara, care a șutat în vinclu din afara careului.

În prima repriză, buzoienii au cerut penalty de două ori, însă arbitrul piteștean nu a acordat nicio lovitură de la 11 metri.

În prelungirile partidei, echipa din Crâng a rămas fără portar, după un gest nesportiv al lui Relu Stoian, în locul său intrând între buturi fundașul Toma.

Eșecul de ieri completează un parcurs foarte slab al formației buzoiene: opt meciuri, trei înfrângeri, trei egaluri și doar două victorii.

Cu nouă puncte, Gloria este pe locul 14 în clasamentul Ligii a II-a.

Sâmbătă, buzoienii vor juca în deplasare, cu CSM Slatina, ocupanta locului 18. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!