Publicat la: 06.10.2020. 17:50 / 336 views

ÎNCĂ O BELEA PE CAPUL “LUPILOR”. CAZ DE COVID, LA VECINA DE HOTEL, CSM FOCȘANI

Daca programul infernal al turneului de la Sfantu Gheorghe nu era de-ajuns, oficialii de la HC Buzau trebuie sa faca fata si altei temeri: buzoienii impart acelasi hotel cu CSM Focsani, echipa banuita de federatie ca ar fi ascuns deliberat doua cazuri de covid. Echipa moldoveana risca excluderea din turneu.

handbalisti 2Temeri întemeiate pentru conducătorii de la HC Buzău. Lupii împart hotelul din Covasna cu CSM Focșani, echipă în al cărei lot există un suspect de COVID-19. Mai mult, se pare că Focșaniul ar fi trecut sub tăcere, în mod deliberat, alte două cazuri cu suspecți de coronavirus. Ieri, Consiliul de Administrație al FRH s-a întrunit în regim de urgență, tocmai pentru a descurca ițele cazului respectiv. Între timp, oficialii de la HC Buzău au instituit carantina, astfel că jucătorii sunt izolați în camere, cu excepția zilelor în care au meciuri.

Buzoienii mai au de disputat patru partide, în numai șase zile. După meciul cu Dinamo de mâine, urmează meciurile cu Suceava, Turda și Vaslui.

Dintre echipele participante la turneul de la Sfântu Gheorghe, Buzăul este singura grupare al cărei program cuprinde șase partide. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!