Publicat la: 18.11.2019. 18:46 / 1.072 views

INAUGURĂRI DE CAMPANIE. SĂTENII S-AU ÎNGHESUIT SĂ FACĂ POZE CU DĂNCILĂ

Ultimul popas al fostului premier în județul Buzău a fost în satul Limpezis. Aici, Viorica Dăncilă a fost așteptată de aproape două sute de localnici, de la cei mai mici la cei mai mari.

DANCILA LA LIMPEZIS DANCILA LA LIMPEZIS 2

La Şcoala din Limpeziș, Viorica Dăncilă a fost primită cu pâine și sare, de un grup de copii îmbrăcați în costume populare. Primarul a invitat-o apoi în unitatea de învățământ realizată cu fonduri guvernamentale.

După câteva minute la școală, staff-ul de campanie s-a întreptat către Căminul Cultural, aflat în reabilitare, pentru ca apoi Viorica Dăncilă să taie panglica la terenul de sport acoperit, construit recent cu bani din bugetul local.  

După discursuri, sătenii s-au înghesuit să facă poze cu fostul premier.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!