Inaugurare ”Buzău VeloCity”. Sistemul va fi recepționat mâine

Inaugurare ”Buzău VeloCity”. Sistemul va fi recepționat mâine

Primarul Constantin Toma va face mâine recepția Sistemului alternativ de mobilitate urbană Buzău VeloCity. Asta înseamnă că buzoienii vor putea să apeleze la biciclete și triciclete electrice pentru a se deplasa prin oraș. Inaugurarea va avea loc la ora 10, la stația de biciclete din fața Palatului Comunal.

De mâine, 15 noiembrie 2023, pe pistele de biciclete din oraș își vor face apariția velocipedele electrice cu două sau trei roți, care au stat la păstrare în subsolul Palatului Comunal.

Primăria Buzău a publicat astăzi anunțul prin care primarul Constantin Toma le dă de veste buzoienilor că mâine, la ora 10, va face recepția sistemului Buzău VeloCity, la stația de biciclete din fața Palatului Comunal.

Cele 452 de vehicule electrice pe două roți, 16 triciclete pentru persoane cu dizabilități și 22 triciclete pentru persoane vârstnice vor putea fi găsite în cele 49 de stații amplasate pe toată suprafața orașului.

Tot mâine vor fi comunicate oficial și condițiile de închiriere a bicicletelor, inclusiv prețul pe ora de folosire.

Dacă ninsorile vor mai întârzia o vreme, vom putea vedea pe străzile Buzăului cetățeni care se vor deplasa cu noile vehicule puse la dispoziția lor de Primărie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și