Publicat la: 21.01.2021. 19:53 / 548 views

„ÎN NUMELE UNIRII”. SPECTACOL ONLINE LA TEATRUL ”GEORGE CIPRIAN”

În fiecare an, pe 24 ianuarie, românii sărbătoresc Unirea Principatelor Române – Moldova și Țara Românească – sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza, ales domnitor de locuitorii celor două principate.

unire cuza unire spectacol

Pentru a marca evenimentul, chiar și în condiții de pandemie, Teatrul ”George Ciprian” a organizat ”online” sărbătorirea Micii Uniri.

Dacă în anii trecuți, domnitorul Alexandru Ioan Cuza sosea la Buzău călare, însoțit de suita sa și se adresa buzoienilor din șa, anul acesta pandemia a schimbat regulile.

Spectacolul ”În numele Unirii” se va desfășura în întregime pe scena  de la ” G. Ciprian” și va fi transmis online pe pagina de Facebook, dar și pe canalul oficial youtube al Teatrului.

Întreg spectacolul, organizat cu sprijinul Consiliului Județean, în colaborare cu Centrul Județean pentru Cultură și Artă, va putea fi vizionat gratuit și va fi disponibil și după încheierea evenimentului. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!