În genunchi. Gloria încheie sezonul lamentabil

În genunchi. Gloria încheie sezonul lamentabil

Zero motivație, zero mândrie, zero pe tabela de marcaj. Este ultima impresie lăsată de Gloria, la finalul unui sezon tumultuos, în care, pentru o zi, buzoienii au fost out din liga secundă.  Vineri seară, elevii lui Ilie Stan au pierdut cu scor de forfeit partida împotriva Concordiei Chiajna, în ultimul meci al sezonului.

Oaspeții au deschis repede scorul, în minutul 7, după ce Cherecheș a transformat impecabil o lovitură liberă, astfel că planurile tactice ale  lui Ilie Stan erau date peste cap încă din startul partidei. Replica Gloriei a fost palidă, însă, Concordia fiind echipa care a dictat tempo-ul meciului. Prima ocazie a gazdelor a venit în minutul 23, atunci când Iurcu a ratat din poziție unu la unu cu portarul advers.

Concordia și-a mărit avantajul  după pauză, în urma unui penalty transformat fără emoții de Herghelegiu. Lullaku a risipit orice incertitudine cu privire la căștigătoarea celor trei puncte, în minutul 60.

Până la final, Gloria a avut câteva  încercări timide de a marca, eșuate însă. Resemnați și fără o miză certă, jucătorii lui Ilie Stan au oferit celor câteva sute de internauți care au urmărit partida pe facebook o impresie palidă.

Marți este programată o întâlnire a autorităților locale, în cadrul căreia se va decide soarta echipei de fotbal. Este vehiculată varianta unei asocieri între Municipalitate, Consiliul Județean și un ivestitor privat, pentru a se obține dreptul de promovare.

Andrei Solomon

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și