Publicat la: 26.07.2018. 18:10 / 1.177 views

IMPLANT DE TINEREŢE, LA METALUL. TOŢI JUCĂTORII TRANSFERAŢI AU SUB 22 DE ANI

Mişilăricu, venit pe filiera Dinamo Bucureşti este, poate, cel mai sonor transfer realizat, în această vară, de Metalul Buzău. Gruparea antrenată de Vali Stan s-a întărit numai cu jucători sub 22 de ani, dar intenţionează să mai înregimenteze cel puţin doi jucători. Metalul a şi pierdut câţiva jucători importanţi, majoritatea dintre aceştia preferând să se transfere la vecina SCM Gloria.

vali stanStelian Mişilăricu, Constantin Popescu şi Mădălin Răileanu, jucători de la Dinamo Bucureşti şi Astra II, sunt cele mai recente transferuri reuşite de Metalul. Lor li se adaugă alte două implanturi venite pe filiera şcolii private de fotbal de la Călăraşi, patronată de buzoianul Bogdan Leu.

În schimb, au plecat Mădălin Puşcă, Sebi Trăistar, Răzvan Tănase şi Cosmin Piciu. Primii trei au optat pentru un transfer la Gloria, în timp ce Piciu, jucător ce aparţine de Viitorul, a fost împrumutat la Roşiorii de Vede.

Pentru Metalul, urmează o serie de amicale, începând chiar de sâmbătă. Buzoienii vor juca împotriva celor de la Sporting Lieşti, grupare din seria întâi a Ligii a III-a. Urmează meciuri cu Oţelul Galaţi şi Unirea Focşani.  Pe 15 august, Metalul va juca primul meci oficial, în Cupa României.

Gruparea din Crâng a mai disputat un amical, săptămâna trecută, cu Astra II, meci încheiat la egalitate, 1 la 1. Elevii lui Vali Stan trebuiau să mai joace şi cu Dacia Unirea Brăila, dar meciul s-a anulat. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!