Publicat la: 25.07.2017. 18:10 / 674 views

IMAGINI TERIFIANTE PE BULEVARD. BMW-UL SCĂPAT DE SUB CONTROL AVEA VITEZĂ

impact siteImagini terifiante au fost făcute publice de la accidentul care s-a petrecut în week-end pe Bulevardul Bălcescu. Pe  imaginile surprinse pe o cameră de supraveghere se observă cum BMW-ul care circula cu viteză foarte mare pătrunde pe trotuar, trece milimetric pe lângă o familie cu un copil în căruţ şi pune la pământ un tânăr care se plimba liniştit cu prietena de mână.

În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se vede clar cum BMW-ul circulă cu viteză foarte mare. Pe trotuar câţiva tineri stau de vorbă, o familie cu un cărucior se plimbă, iar un tânăr şi iubita sa sunt în trecere. La un moment dat, şoferiţa scapă bolidul de sub control, trece milimetric pe lângă căruciorul în care se afla bebeluşul şi îl pune la pământ pe tânărul care se afla în trecere cu iubita de mână.

ACC BLD

acc bld2

Imediat după impact, tinerii aflaţi în zona accidentului se agită, se strâng în jurul maşinii pentru a oferi primul ajutor ocupanţilor maşinii, iar alţii se îndreaptă către tânărul întins la pământ.

Conform martorilor, viteza, ce se apropie de 80 de km la oră, dezvoltată de BMW s-ar datora faptului că şoferiţa a făcut o depăşire mai înainte. Lipsită de experienţă, după depăşire, când a încercat să revină pe propriul sens de mers, şoferiţa a scăpat maşina de sub control. Tânărul care se plimba de mână alături de prietena sa s-a ales cu fractură de femur. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!