Publicat la: 02.08.2019. 18:10 / 935 views

“ILIESTA”, SUPĂRAT PE CONDUCEREA CLUBULUI. ÎN SEMN DE PROTEST, TEHNICIANUL A ÎNTÂRZIAT LA CONFERINŢĂ

Ilie Stan a ţinut să tragă un semnal de alarmă, înainte de primul meci din campionat, programat duminică. Tehnicianul a dezvăluit presei că mai marii clubului nu i-au asigurat un teren bun de antrenament, că accesul în sala de forţă se face numai pe baza de referat şi că relaţia cu fanii este rece, din motive necunoscute. Antrenorul a întarziat 15 minute la conferinţa de presă, în semn de protest.

ilie stan stadionConferinţa de presă susţinută de Ilie Stan, ca o prefaţă a debutului în Liga a II-a, a întârziat 15 minute, din cauza lipsei actorului principal. Tehnicianul buzoian s-a scuzat, dar a ţinut să precizeze că lipsa de punctualitate a venit ca un semn de protest faţă de piedicile, voite sau nu, pe care le întâmpină. Terenul de antrenament, promis, probabil, înainte de a semna contractul, nu există, aşa că roş-albaştrii sunt nevoiţi să meargă la Săhăteni, pentru a nu suprasolicita gazonul de pe Gloria.

Iliesta a acuzat şi lipsa unui medic sportiv de la echipă şi, poate cel mai grav, îngrădirea accesului în sala de forţă. Pentru a “trage de fiare” antrenorul trebuie să scrie, de fiecare dată, un referat.

Antrenorul nu este încântat nici de atitudinea suporterilor faţă de echipa de fotbal. De altfel, Ilie Stan s-a şi întâlnit cu o parte din fanii grupării, acum câteva săptămâni, pentru a lămuri câteva dintre nemulţumirile microbiştilor.

Fostul internaţional a mai declarat că a fost gata să plece de la Gloria de mai multe ori, din cauza neajunsurilor. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!