IEDUȚA “CARAMELLE”, CADOU DE SUFLET. SURPRIZA POLIȚIȘTILOR PENTRU O FAMILIE DIN CÂNDEȘTI

IEDUȚA “CARAMELLE”, CADOU DE SUFLET. SURPRIZA POLIȚIȘTILOR PENTRU O FAMILIE DIN CÂNDEȘTI

Gesturile umanitare în preajma marilor sărbători, și nu numai, aduc zâmbete pe buze de fiecare dată. Sunt familii sărmane cu copii care se bucură pentru prima dată de ceva. Astăzi, prin grija polițiștilor buzoieni, surpriza a fost simțită în sânul unei familii din comuna Vernești.

umanitar 2 umanitar 1

Bucurie, astăzi, pentru o familie din satul Cândești, comuna Vernești. Mai mulți polițiști     eu mers în vizită și nu cu mâinile goale. Oamenii în uniformă au sosit cu pachete pline cu alimente și alte cadouri, iar șeful Poliției Animalelor din Buzău a avut în brațe cel mai frumos dar pentru cel mai mare dintre cei patru copii ai familiei vizitate: o ieduță, pe nume Caramelle.

Familia Moise a fost de multe ori încercată de greutățile vieții. Un gest din suflet, precum cel de astăzi, a adus mângâierea de care astfel de oameni au nevoie din partea semenilor.  

Ștefănuț, noul stăpân al ieduței Caramelle, a primit și o diplomă din partea polițiștilor, pentru dragostea pe care o poartă pentru animale.

Nu este pentru prima dată când polițiștii trec pragul familiei Moise din satul Cândești. În plus, nu întâmplător oamenii legii i-au dăruit lui Ștefănuț o ieduță. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și