Iarba verde de acasă. Primul meci din play-off pe teren propriu

Iarba verde de acasă. Primul meci din play-off pe teren propriu

După două remize în deplasare, Gloria va juca pe teren propriu, pentru prima dată în acest play-off. Partida cu Șelimbăr, de mâine, este cosiderată dificilă, ca de altfel toate confruntările din acest minicampionat. Andrei Prepeliță a afișat un optimism rezervat la declarațiile de dinainte de meci, afirmând că elevii săi au capacitatea de a face un meci bun, la finalul căruia cele trei puncte să intre în contul Gloriei.

În sezonul regular, sibienii s-au impus cu 2 la 1, după o dublă a spaniolului Rodri Hernando. Între timp, la Gloria a intervenit remanierea din iarnă iar fotbaliștii au fost avertizați cu privire la principalele arme ale elevilor lui Claudiu Niculescu.

“Călăreții roșii” joacă excelent în apărare și se bazează, în cele mai multe dintre partide, pe arma contraatacului. Dacă în sezonul regular Șelimbăr a fost lidera ligii secunde, în play-off sibienii contabilizează un singur punct, după o înfrângere la Miercurea Ciuc și un egal cu Hunedoara.

Meciul cu Șelimbăr este programat mâine, de la ora 19.00. Cincisprezece lei costă intrearea generală iar biletele pot fi achiziționate atât de pe internet, cât și de la tonetele amplasate în ziua meciului, lângă stadion.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și