Publicat la: 12.09.2018. 18:30 / 764 views

I-A LUAT FOC MAȘINA, DUPĂ CE A VENIT CU EA DE LA SERVICE

Panică, azi dimineață, în Micro 14, după izbuncirea unui incendiu la o mașină aflată într-o parcare. Mai mulți buzoieni aflați în zonă au reușit să stingă flăcările în scurt timp, cu ajutorul unor găleți cu apă și a unui extinctor.

incendiu masinaEvenimentul a avut loc la câțiva metri de stația de la capătul liniilor de autobuz 7 și 8. Martorii spun că mai mulți bărbați au reușit să stingă incendiul după ce au cărat mai multe găleți cu apă din curtea unei locuințe din imediata apropiere. Pompierii, sosiți și ei la scurt timp, au izolat zona și au acționat pentru îndepărtarea oricărui pericol.

Autoturismul fusese cumpărat recent de un tânăr din Buzău. A fost cu mașina la service, pentru a remedia o defecțiune la sistemul de iluminat, iar azi-dimineață, după ce a pornit autoturismul, s-a produs incendiul care a distrus tot motorul. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!