Publicat la: 21.01.2021. 19:37 / 303 views

HC BUZĂU TRANSFERĂ DE LA CĂLĂRAȘI. AMIN YOUSEFINEZHAD, “LUP” CU ACTE ÎN REGULĂ

HC Buzău a reușit să  profite de colapsul financiar de la Dunărea Călărași. “Lupii” l-au înregimentat pe Amin Yousefinezhad, interul stânga al naționalei Iranului.  Sportivul care a evoluat la grupări cu nume sonore, precum Siena, Skopje sau Luzern, a ales să joace la Buzău, deși avea mai multe oferte.

hc buzau dunarea 2Tot de la Călărași, buzoienii l-au transferat pe Ionuț Broască, handbalist care poate juca atât extremă, cât și inter dreapta. Jucătorul născut în 1998 a fost un component constant al naționalelor de juniori și tineret.

Lupii se vor baza și pe aportul  unui sportiv de mare experiență. Încă din decembrie, grupării buzoiene i s-a alăturat Predrag Vujadinovic, extrema stângă cu vechi state în campionatul românesc. Sârbul a fost legitimat la Steaua, CSM București și Dobrogea Sud iar până să vină în România a jucat la Novi Sad și Partizan Belgrad.

HC Buzău va juca pe 4 februarie, cu Baia Mare, într-un miniturneu în care trebuia s-o întâlnească și pe Dunărea Călărași. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!