Handbal-spectacol în Sala sporturilor. SCM Gloria, victorie clară cu Baia Mare 

Handbal-spectacol în Sala sporturilor. SCM Gloria, victorie clară cu Baia Mare 

SCM Gloria Buzău a primit vizita formației Minaur Baia Mare, în etapa a 11-a din Liga Națională de handbal feminin, ultima din acest an. Elevele lui Daniel Anca au obținut o victorie categorică, la 12 goluri diferență, după o repriză secundă de vis. La final, formația buzoiană a fost aplaudată de către publicul prezent în sală.

Doar prima repriză s-a desfășurat sub semnul echilibrului. Gloria a condus cu 9-5, oaspetele au revenit și au trecut  în avantaj, 10 – 12. Handbalistele de la Gloria au reușit să egaleze iar la pauză, au intrat la cabine chiar cu un avantaj de un gol, scor 16-15.

În schimb, partea a doua a întâlnirii a fost în totalitate dominată de Gloria, care a marcat din toate pozițiile, fără să lase vreo șansă celor de la Minaur. Fetele lui Daniel Anca au făcut spectacol, tabela de marcaj a Sălii sporturilor arătând, la finalul celor 60 de minute, scorul 36-24.

Este o victorie care plasează Buzăul pe locul 7 în Liga Florilor, cu 16 puncte, la finalul anului.

La final, mulțumiți atât de rezultat, cât și de joc, spectactorii au aplaudat la scenă deschisă echipa buzoiană de handbal feminin.

Liga Națională de handbal feminin intră în pauză după această etapă, întreruperea fiind generată de Campionatul Mondial de handbal feminin, la care participă şi naţionala României. Campionatul se va relua de abia pe 13 ianuarie 2024, atunci când Gloria va întâlni, în deplasare, CSM București.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și