Gunoiul de sub preș. Șoseaua Vadu Pașii, depozit ilegal de gunoaie

Gunoiul de sub preș. Șoseaua Vadu Pașii, depozit ilegal de gunoaie

Odată cu deschiderea circulației pe podul nou de la Vadu Pașii, traficul a crescut și pe șoseaua pe care este amplasat târgul Obor. Acum trec prin zonă atât buzoieni, cât și oameni din diferite zone ale țării, iar priveliștea gunoaielor depozitate pe marginea drumului nu este deloc plăcută privirii. Până acum, Primăria nu a reușit să găsească cea mai bună soluție pentru ecologizarea zonei și pentru a o păstra curată.

Deschiderea podului de la Vadu Pașii a crescut simțitor traficul auto și pe șoseaua cu același nume, dar și depozitele ilegale de gunoaie de pe marginea ei.

Astăzi, gunoaiele de tot felul, dar în special, materiale provenite din demolări și gunoi menajer, zăceau nestingherite pe marginea drumului.

Cele mai mari cantități sunt depozitate chiar peste drum de intrarea în Obor.

Crearea de astfel de depozite ar trebuie prevenită prin metode clasice, fie prin patrularea frecventă, mai ales pe timp de noapte, prin zonele preferate de ”gunoierii ambulanți”, fie prin instalarea de camere video.

Ar mai putea fi o soluție și îngrădirea terenurilor de către proprietarii lor și ecologizarea proprietăților pe cheltuială proprie, dar…banii sunt din ce în ce mai puțini și mai scumpi.

Zona podurilor de la Vadu Pașii, unde au fost desființate depozitele ilegale de gunoi ”vagabond”, a început să prindă viață din nou.

Chiar sub podul dezafectat au apărut din nou deșeuri de tot felul, care vor spori repede, mai ales că acum s-a dat drumul la circulație, iar gunoaiele pot fi aduse și de dincolo de râu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și