Publicat la: 07.05.2018. 18:36 / 963 views

GREVĂ DE AVERTISMENT LA SPITAL. CADRELE MEDICALE SE PREGĂTESC DE GREVĂ GENERALĂ

Zeci de asistenți, personal de îngrijire și angajați TESA din Spitalul Județean Buzău au întrerupt activitatea, în această dimineață, pentru a lua parte la protestul care a fost declanșat în urma unei mobilizări sindicale, la nivel național. Sindicaliștii din Spitalul Județean au ieșit în curtea unității imediat după ora 9,00, unde au scandat ”Grevă generală” și ”Vrem salariile corect!”.

greva sanitas spitalAstăzi, între orele 09.00 – 11.00, asistenți medicali, personal de îngrijire și angajați TESA din mai multe secţii aparţinând Spitalulului Județean Buzău, au fost în grevă de avertisment. Sindicaliştii au fluierat, au scandat şi au cerut salarii decente.

Sindicaliştii sunt decişi, ca în cazul în care revendicările lor nu vor fi soluţionate, să intre în grevă generală programată pentru data de 11 mai.

Activitatea medicală din Spitalul Județean nu a fost afectată de protestul care s-a încheiat la ora 11,00. O treime dintre salariați au rămas să suplinească absența protestatarilor din secțiile unității medicale.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!