Publicat la: 12.08.2019. 19:05 / 812 views

GLORIA, VICTORIE CU REVELAȚIA RIPENSIA. BUZOIENII S-AU IMPUS LA TIMIȘOARA, CU 2 LA 1

Gloria Buzau are un inceput de campionat remarcabil, cu doua victorii, din tot atatea posibile. Ros – albastrii s-au impus cu doi la unu in deplasare la Timisoara, cu Ripensia, echipa care realizase surpriza in etapa trecuta, dupa ce invinsese pe FC Arges. Buzoienii ocupa al doilea loc in clasament, la egalitat cu Turris Oltul Turnu Magurele.

ripensia gloria  ripensia gloria jucatori

Debut entuziasmant de sezon pentru Gloria Buzău. Roș-albaștrii s-au impus la Timișoara, cu Ripensia. Elevii lui Ilie Stan s-au impus cu 2 la 1, după ce gazdele au reusit să deschidă scorul repede, în minutul 11, prin Călin Toma.

Gloria a revenit rapid pe tabela de marcaj, după ce Valentin Alexandru a încheiat cu calm o acțiune de atac construită ca la carte de elevii lui Ilie Stan.

Buzoienii au mai punctat o dată, în minutul 39, prin același Valentin Alexandru. Vârful Gloriei a transformat o lovitură liberă, de la optsprezece metri.

În a doua repriză, buzoienii au reușit să controleze partida.

Cu șase puncte acumulate, Gloria conduce clasamentul Ligii a II-A, la egalitate cu Turris Oltul Turnu Măgurele. Etapa viitoare, elevii lui Ilie Stan vor primi acasă, pe Sportul Snagov. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 11.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!