GLORIA TRANSFERĂ DE LA BAIA MARE. SHTERIOVA ȘI OANA CÎRSTEA AU SEMNAT CU GRUPAREA BUZOIANĂ

GLORIA TRANSFERĂ DE LA BAIA MARE. SHTERIOVA ȘI OANA CÎRSTEA AU SEMNAT CU GRUPAREA BUZOIANĂ

Încă două nume cu rezonanță în Liga Florilor se alătură lotului antrenat de Ovidiu Mihăilă și Romeo Ilie. Gloria a reușit transferul a două piese de bază de la Minaur, Marija Shteriova și Oana Cîrstea.

shteriova si cirstea siteShteriova, unul dintre cei mai buni interi din campionatul românesc, a fost desemnată în 2019  cea mai bună jucătoare a echipei, de către clubul Minaur. Macedoneanca a mai evoluat, în România, pentru Dunărea Brăila. În CV-ul ei figurează cîteva cluburi importante, precum Fehervar, câștigătoarea Cupei EHF in 2005.

La  Dunărea Brăila a jucat în trecut  și Oana Cîrstea, extremă care a cunoscut însă consacrarea la Gloria Bistrița. Sezonul 2016-17 este unul de referință pentru Cîrstea, sportiva evoluând 32 de meciuri pentru gruparea bistrițeană. Extrema vine la Buzău cu o experiență bogată în cupele europene, ea evoluînd în Cupa Cupelor cu Tomis Constanța și Corona , dar și în Cupa EHF. La începutul carierei, înainte de a evolua pentru Corona Brașov, Cîrstea a jucat și pentru HCM Buzău. (Andrei Solomon)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și