Publicat la: 05.11.2018. 19:10 / 714 views

GLORIA SE IMPUNE PRIN SCOR DE NEPREZENTARE, LA DOROHOI. 3 – 0 CU FC BOTOŞANI 2, ÎN LIGA A III-A

Gloria continuă parcursul bun în liga a III-a,  cu o victorie obţinută la Dorohoi, contra celor de la FC Botoşani2. Buzoienii au reuşit să se impună cu un scor de neprezentare, toategolurile fiind marcate după pauză. Contracandidată la promovare, Oţelul s-a impus la Târgu Secuiesc, cu 2-0.

gloria 2Gloria continuă parcursul bun în liga a III-a, reuşind să rămână în plasa Oţelului Galaţi, după o victorie cu FC Botoşani 2. Buzoienii au reuşit să treacă de moldoveni, cu 3 – 0, toate cele trei goluri fiind marcate în cea de-a doua repriză.

Pentru Gloria au punctat Asăvoaiei, Puşcă şi Cazan. De remarcat că ultimele două goluri ale buzoienilor au fost înscrise către finalul meciului, în minutele 82 şi 90.

Din păcate, contracandidata la promovare a Gloriei nu a făcut pasul greşit. Oţelul s-a impus la Târgu Secuiesc, cu 2 la 0.

Metalul Buzău nu a reuşit decât o remiză acasă, 1 la 1 cu Sporting Lieşti.

Etapa viitoare, Gloria primeşte acasă pe Șomuz Fălticeni, în timp ce Metalul se deplasează la Dunăre, pentru a înfrunta liderul Oţelul. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!