Publicat la: 12.08.2019. 19:06 / 838 views

GLORIA S-A PREDAT, ÎN CUPA ROMÂNIEI. RUGBIȘTII AU FOST ÎNVINȘI DE STEAUA, CU 38 LA 17

Debut nefericit in Cupa Romaniei, pentru rugbistii de la Gloria. Cu un lot reinnoit, oarecum lipsit de omogenitate, buzoienii au facut fata echipei militare doar in prima repriza. Elevii lui Costica Mersoiu fac parte dintr-o grupa de foc, alaturi de Dinamo, Steaua si CSM Bucuresti.

rugby steaua gloria cupa romaniei  rugby steaua gloria

Steaua și-a respectat statutul de favorită a grupei B, reușind o victorie clară, în fața Gloriei Buzău. Meciul disputat în Complexul Ghencea a fost echilibrat doar în prima repriză, în care elevii lui Costică Mersoiu au jucat de la egal la egal cu echipa militară. După pauză, prospețimea și omogenitatea gazdelor au făcut diferența, elevii lui Dănuț Dumbravă obținând o victorie cu punct bonus ofensiv.

Față de sezonul anterior, când formatul competiției a prevăzut disputarea de partide eliminatorii, acum cluburile participante sunt împărțite, într-o fază inițială, în două grupe. Primele două clasate se califică în semifinale. Buzoienii le au ca adversare pe Steaua, Dinamo și CSM București.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!