Publicat la: 21.01.2021. 19:40 / 388 views

GLORIA PREIA MODELUL “U.CLUJ”. CONSTANTIN TOMA S-A CONSULTAT CU EMIL BOC

“Și da, și nu” a fost răspunsul edilului-șef, atunci când a fost întrebat dacă secția de fotbal a Gloriei va fi desființată. Constantin Toma a declarat, în cadrul emisiunii “D-ale Buzoianului”, că fără investitori privați fotbalul nu va putea funcționa. Cheltuielile enorme, în contextul unui buget de criză, ar fi cauza principală pentru care s-a decis închiderea secției. Conform spuselor primarului, există câțiva investitori care s-au arătat interesați de o asociere cu municipalitatea. Ar fi singura soluție pentru continuarea activității în liga secundă.

antrenament fotbal 1Soluția atragerii de fonduri din mediul privat era, spune primarul, studiată de ceva timp. Numai că pe adresa municipalității au început să vină solicitări abia după ce presa centrală a scris despre cele întâmplate în cadrul clubului buzoian. Se pare că sunt investitori care s-au interesat deja despre starea de fapt de la Gloria, de la datorii, până la active, bază sportivă sau statut juridic.

Constantin Toma s-a consultat pe această temă cu omologul său de la Cluj, Emil Boc. Municipalitatea ardeleană a pus baza sportivă de Universitatea la dispoziția unor privați, astfel că aceștia suportă aproape toate cheltuielile “Șepcilor Roșii”

Momentan, Gloria se află în cantonament la Monteoru. Din actualul sezon regulat al ligii secunde, buzoienii ar mai avea de disputat șapte meciuri. Numărul de partide s-ar putea reduce, întrucât și Turris Turnu Măgurele, grupare cu care roș-albaștrii ar trebui să joace în ultima etapă, a anunțat că se retrage din campionat. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!