Gloria pierde la 4 goluri, cu Storhamar

Gloria pierde la 4 goluri, cu Storhamar

Gloria Buzău a pierdut prima manșă a barajului pentru calificarea în Liga Europeană, 27 la 31 cu Storhamar. Chiar dacă rezultatul nu este unul favorabil, trupa antrenată de Aurelian Roșca păstrează șanse pentru a accede în grupele competiției europene. Returul se va disputa la Buzău, pe 21 noiembrie.

Gloria a pierdut aseară prima manșă din turul al treilea preliminat al Ligii Europene. Buzoiencele au fost depășite cu 31 la 27 de norvegiencele de la Storhamar, o diferență care poate fi însă remontată în Sala Romeo Iamandi. Echipa lui Aurelian Roșca a făcut o primă repriză ezitantă, fiind conduse la un moment dat cu cinci goluri. Chiar înainte de pauză însă, Rotaru, proaspăt revenită după o accidentare, a readus speranța în tabăra roș-albastră, reușind să o apropie pe Gloria la un singur gol.

Buzăul a început bine a doua repriză, reușind să înscrie de două ori fără să primească gol. Din nefericire, Storhamar a fost echipa mai lucidă, reușind să se desprindă treptat pe tabelă și în urma unor decizii controversate ale brigăzii de arbitri. Putea fi și mai rău pentru Gloria, dar Nenezic a scos un 7 metri, chiar în ultimul minut al partidei, la 31 -26 pentru gazde. Imediat, Stoleru a închis tabela la 31 -27, menținând șansele de calificare pentru Buzău.

Manșa secundă a turului 3 se va disputa duminică, la Buzău. Gloria are ocazia de a accede pentru prima dată în grupele unei competiții europene, după ce, anul trecut, a ratat la mustață acest reper, pierzând la numai un gol, în fața actualei campioane EHF Nantes Atlantique. (Andrei Solomon)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și