Publicat la: 06.03.2019. 19:10 / 619 views

GLORIA NU CONTEAZĂ PE AJUTORUL METALULUI. ALB-ALBAŞTRII VOR PIERDE CU OŢELUL, ÎN OPINIA LUI GEORGE TIMIŞ

timisRelaţia deloc cordială dintre cele două cluburi vecine, respectiv Gloria şi Metalul Buzău, a fost accentuată încă o dată, azi, în cadrul unei conferinţe de presă găzduite de clubul roş-albastru. Întrebat dacă Gloria aşteaptă ajutor, de la Metalul, în lupta indirectă cu Oţelul Galaţi, ajutor materializat printr-un rezultat bun obţinut pe Arena Cornel Negoescu, George Timiş a afirmat tranşant că alb-albaştrii vor oferi o rezistenţă palidă în partida cu gălăţenii. Reamintim că diferenţa de trei puncte dintre Gloria şi Oţelul a fost făcută la Rîmnicu Sărat, după victoria venită în urma golului lui Bobe.

Derby-ul buzoian este programat sâmbătă, de la ora 15, pe stadionul Gloria. În tur, roş-albaştrii s-au impus cu 3-0, chiar pe Arena Cornel Negoiescu.  Reprezentanţii clubului din Crâng speră ca partida să atragă un număr cât mai mare de spectatori, la stadion.

Buzoienii au avut, de-a lungul timpului, extrem de rar ocazia de a asista la derby-ul local dintre Gloria şi Metalul, din cauza faptului că cele două combatante de sâmbătă au evoluat în eşaloane diferite. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!