Publicat la: 05.08.2019. 17:49 / 483 views

GLORIA, DEBUT CU DREPTUL, ÎN LIGA A II-A. 5000 DE SPECTATORI PE ARENA DIN CRÂNG

Debut fericit pentru Gloria, la primul contact cu Liga a II-a. Elevii lui Ilie Stan au dispus ieri, cu 1-0, de nou promovata Csikszereda, în faţa unei asistenţe de 5000 de spectatori. Etapa viitoare, roş-albaştrii merg la Timişoara, pentru meciul cu Ripensia.

gloria 2Peste 5000 de spectatori au ţinut să fie alături de băieţii lui Ilie Stan, luând cu asalt porţile stadionului, pentru a obţine mult doritul loc în tribună. De partea cealaltă, roş-negrii au fost încurajaţi şi ei de 30 de fani, care şi-au dat în petec încă din secunda 30, scandând provocator numele ţării vecine. Din fericire, suporterii buzoieni nu au dat curs provocării, iar lucrurile au fost liniştite din acest punct de vedere, până la finalul jocului. Linişte a fost şi pe teren, acolo unde arbitrul Coza a apelat de numai două ori la cartonaşul galben, câte o dată pentru fiecare echipă.

Gloria a intrat mai bine în joc, creându-şi pe rând ocazii, prin Gîţ, Tucaliuc şi Munteanu, însă Bordas, keeperul ciucanilor, a fost de fiecare dată inspirat. La rându-le, oaspeţii au ripostat prin şuturile semnate de Soufiane şi Bencze, parate fără emoţii de Balauru, astfel că la pauză se înregistra un 0-0 deloc spectaculos, pe tabelă.

După pauză, buzoienii au reuşit să puncteze, prin Tucaliuc, tânărul sosit în Crâng pe filiera Viitorul. Aripa Gloriei a profitat de o indecizie a oaspeţilor şi a şutat plasat, de la 18 metri, reuşind să deblocheze tabela de marcaj. Până la finele meciului, buzoienii au reuşit să controleze partida şi să blocheze perfect acţiunile de atac ale celor de la Csikszereda. Singura ocazie notabilă a oaspeţilor a venit în minutul 85, când Hodgyai a şutat puternic, în plasa laterală a porţii lui Balauru.

După o primă partidă încheiată fericit, Gloria urmează să se deplaseze în etapa a II-a la Timişoara, pentru meciul cu Ripensia. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!