Publicat la: 04.11.2020. 20:04 / 411 views

GLORIA BUZAU-VIITORUL PANDURII, 2-1 BUZOIENII, PE LOCUL 8 IN LIGA SECUNDA

Cu Ilie Stan revenit pe banca tehnica, dupa ce fusese diagnosticat pozitiv la testul covid, Gloria a reusit sa se impuna, 2 la 1, in fata celor de la Viitorul Pandurii. Buzoienii au marcat ambele goluri in prima repriza, multumindu-se, in al doilea mitan, sa joace la rezultat.

Still1104_00000Meciul dintre Gloria și Viitorul Pandurii a început abrupt, cu un gol semnat de Darius Buia, în minutul 3. Oaspeții au mai ratat o ocazie, 3 minute mai târziu, atunci când Rareș Șerban a salvat in extremis, în situație de 1 la 1 cu același Darius Buia.

Buzoienii au reușit să egaleze în minutul 21, Cristian Ciobanu reușind să reia cu capul o centrare a lui Pațurcă. Douăsprezece minute mai târziu, Gloria reușea să treacâ în avantaj, după ce Tucaliuc transforma un penalty acordat ușor de centralul partidei.

Oltenii puteau egala chiar înainte de pauză, atunci când Șerban respingea aiurea, în bară, lovitura de cap a lui Lurdușan.

La reluare, Gloria s-a mulțumit să se apere în propria jumătate, mizând aproape tot pe arma contraatacului. Din fericire, nici echipa oaspete nu a dat dovadă de luciditate, astfel că buzoienii au putut contracara ușor acțiunile de atac ale oltenilor.

Cea mai mare ocazie a celei de-a doua reprize a aparținut tot Gloriei, după un contraatac la finalul căruia Stoica a șutat de la 20 de metri, șut parat însă de Rusu.

Grație victoriei de azi, Gloria urcă până pe poziția a opta a clasamentului provizoriu al ligii secunde. (Andrei Solomon)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!