Publicat la: 27.12.2013. 20:37 / 4.606 views

DEPUTAȚII AU VOTAT DEGEABA. ÎCCJ A DECIS CĂ GHEORGHE COMAN TREBUIE JUDECAT ÎN LIBERTATE! DNA A FĂCUT ÎNSĂ RECURS

COMAN GHInstanţa supremă a respins, vineri seară, cererea DNA de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Gheorghe Coman, dispunând ca deputatul să fie cercetat în libertate, în dosarul în care este acuzat de folosirea influenţei funcţiei de conducere din partid pentru obţinerea de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

Procurorii DNA au făcut însă recurs la decizia completului format din trei judecători. Recursul va fi judecat zilele viitoare de un complet format de această dată din cinci judecători. 

Deputatul buzoian nu are însă voie să părăsească țara.  Avocatul acestuia a declarat că măsura reținerii era una de o severitate exagerată în condițiile în care Gh. Coman a răspuns prompt la solicitările justiției, așa cum va face și în viitor. Mai mult, acesta susține că, în fapt, flagrantul de care a făcut vorbire DNA-ul n-a fost unul reușit! 

Decizia judecătorilor ÎCCJ de a respinge cererea de arestare preventivă a DNA a făcut cvasi- inutile mobilizarea și votul pentru arestare dat de deputați vineri la prânz în plen. 

 

 

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!