George Timiș, campion cu rezervele de la Abha. Buzoianul va primi trofeul la finele lui mai

George Timiș, campion cu rezervele de la Abha. Buzoianul va primi trofeul la finele lui mai

Numele lui George Timiș este din ce în ce mai respectat, în Arabia Saudită. În țara în care concurează giganți precum Al-Hilal, Al-Ahli, Al-Nassr sau Al-Ittihad, cluburi cu buget nelimitat, buzoianul a câștigat campionatul rezervelor, cu mai modesta Abha, o echipă mai degrabă de mijlocul clasamentului.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, elevii lui George Timiș au devenit campioni, întrucât principala contracandidată, Al-Fateh, a pierdut în deplasare. Într-un interviu de la distanță acordat Campus Tv, antrenorul buzoian a ținut, înainte de toate, să felicite Gloria Buzău pentru promovare, dar și Metalul, pentru un sezon de excepție. Buzoianul nu și-a uitat fostul coechipier, pe Vali Năstase, salutându-l de la câteva mii de kilometri.

Întrecerea saudită este una extrem de dificilă, întrucât nu evoluează numai jucători tineri, cât mai ales profesioniștii de la echipa mare care au prins mai puține minute, sau cei care revin după o accidentare. Este primul titlu obținut de Abha, în întreaga istorie a clubului, disctinție importantă, chiar dacă e vorba de echipa de rezerve.

Echipa condusă de buzoianul George Timiș se pregătește să fie încoronată cu trofeul intitulat “Cupa Ligii Rezervelor”, chiar înainte de ultima partidă a sezonului, programată pe 24 mai, pe Stadionul Prince Sultan bin Abdulazis Sports City din Abha. Premiile în bani, oferite de federația de specialitate din Arabia Saudită, sunt cât se poate de consistente iar performanța obținută de echipa din orașul din nordul țării este cu atât mai importantă cu cât clubul nu poate concura la nivel financiar cu granzii campionatului saudit

În încheiere, ca să nu uite pe nimeni, George Timiș a ținut să-i salute și pe prietenii de la Petrolul Berca, proiect în care sunt implicați mai mulți foști fotbaliști buzoieni.

George Timiș a reușit să promoveze Gloria Buzău în Liga a II-a,  antrenând apoi la Al Rustaq (Oman) și Ohod (Arabia Saudită). A semnat apoi angajamentul cu Abha, în 2023.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și